Najnovšie recenzie zo sekcie Čítačky pamäťových kariet
Spĺňa naše očakávanie
- Mne odusiel tento chuj po meciaci mal son kingston a ten mi drzal tri roky.
Velkym oblukom
Je to sikovne zariadenie s rychlym prenosom dat
- Spokojnosť so všetkým.
Dobrý pomer ceny k výkonu
- Sikovne, skladne, kryty usb konektor.
Sikovna vecicka, ked zostanu nazvys microSD karty zo starsich mobilov. Obal je fajn, vo vrecku sa nezachytava, usb konektor je kryty. Vyskusana 4 a 8 GB karta, ziadne problemy.
Komunikaciu signalizuje zelena led.
- výbava a hotswap pre 2,5" disky
podľa mojich potrieb
Spĺňa účel za nízku cenu.
- jednoduchosť montáže
- vhodné rozloženie vstupov pre karty
zdá sa byť vhodný (ako výmena za vadný)
- Plní účel na 100%,netreba inštalovať driver.
- Nič.
Spokojnosť.
- malé, praktické, funguje ako má
- za danú cenu žiadne slabé stránky
oplatí sa
- Bezproblémové a VEĽMI rýchle čítanie SDXC kariet
- Bezproblémová detekcia a inštalácia na Win7 64bit
- USB3 konektor pre rýchly prenos dát
- Dostatočne dlhý káblik
- Primeraná veľkosť
- Tvrdší káblik
Trošku vyššia cena oproti konkurentom,ale som ochotný tento nepatrný rozdiel zaplatiť ak mám bezproblémovú detekciu a inštaláciu pod windowsami (Win7 64bit), bezproblémové a VEĽMI rýchle čítanie kariet.
Doma som mal staršie čítačky, ale tie mi nepodporovali SDXC karty, preto som sa rozhodol pre novú.
Hľadal som kvalitu a tú som našiel v tejto čítačke. Čítačka má USB3 konektor, ale doma v PC mám ešte len USB2. I napriek tomu sa mi dáta z SDXC SunDisc kopírovali maximálnou rýchlosťou čo dovoľuje karta -ak nie aj vyššou. Karta udáva 45MB/s a ja som kopíroval fotky o veľkosti cca 2,5MB a za sekundu mi skopírovalo asi 26 súborov.
(Kúpil som si aj "Miniatúrny externý čítačka pamäťových kariet HAMA Mobile 6v1-cca do 4€" a tá je o 1/3-1/2 pomalšia, ale je skladnejšia).
Ak hľadáte niečo na čítanie SDXC kariet, vrelo ODPORÚČAM.
Ostatné sloty som nevyskúšal ešte.
Krabička na to, že je určená skôr k stacionárnemu použitiu, je dosť malá. Na nosenie po vreckách nie je moc vhodná,a le pribaliť k notebooku sa dá vpohode (veľkosť cca 2/3 z iPhonu + o málo hrubšia ).
Káblik je asi 35cm (odhadom)- dostatočný na to, aby krabička mohla byť na PC/stole a káblik v USB. Jediná výtka asi , že káblik je dosť tuhý, ale to sú skoro všetky USB3 káble.
- Funguje ako má, číta rýchlo, rýchlejšie ako foťák.
Dobrá čítačka.
- fuguje ako ma
- nic
fuguje ako ma
- spokojný
spokojný
Najlacnejšie na trhu,pracuje v poriadku.
- Prenos údajov zo zariadenia používajúceho iba CF karty do zariadenia používajúceho iba SD karty.
- Zatiaľ nič.
Výborná možnosť prenosu údajov z fotoaparátu používajúceho iba CF karty do zariadenia používajúceho iba SD karty (napr. Canon SELPHY CP900).
- rychla
- zatial spolahliva
- robi, co ma
- leskly povrch
Plni svoju funkciu.
- je dostupný pre všetky karty ktoré používam,
- jednoduchá montáž a zapojenie
jednoduchá montáž a zapojenie
odporúčam aj pre ostatných zákazníkov tento produkt
pre:
- cena,
- rozmery
- po cca pol roku prestal čítať SD kartu
hľadám inú čítačku
Zobrazujem 381 - 400 zo 437 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22 Ďalšie »