Najnovšie recenzie zo sekcie Čítačky pamäťových kariet
- Prvá stratila ovládače a nenašiel ju žiaden počítač.Druhá urobila to isté. Navyše tá prvá mi pri tom zničila údaje na karte (asi 300 fotiek)
Vyzerala dobre, tak som sa na ňu ulakomil. (Za 2,50€)
OK
- nic
je to spokojnost
- Za malo peňazí veľa muziky !!!
- ???
Nízka Cena a účel plní. Odporúčam aj ostatným.
nic , jednoducha montaz
Nie je nic co by som vytkol
- plastový USB konektor
lacné spracovanie
- Dobrá cena.
Pracuje ako má.
Doporučujem
- prijatelna velkost
- sloty na karty, ktore potrebujem
- biela farba
- slot na microSD je na zadnej najuzsej strane, co sa mi zda byt trochu neprakticke
- plastovy kryt na citacku, ktory je mozne otacat okolo citacky, ale aj tak je obmedzujuci
citacka ma plastovy kryt, ktory je pripevneny na otocnom "klbiku". Ked chcem pouzivat micro SD slot, tak musim ten kryt nechat v polohe na boku aby nezavadzal. Pre mna je taketo riesenie krytu trocha rusive.
- Vyhodna cena
- Skladnost
- Vysuvna ochrana USB portu nedrzi v uzamknutej polohe na 100%
Odporucam
ADATA AM3RBKBL
Pridané: 14. decembra 2013
(naposledy upravené 14. decembra 2013)
Zakúpený v mobilonline.sk
- vsetko funguje ako ma
- nemam ziadne
ok
- USB 3 na prednom paneli, NABIJACI port USB !!!!! pre smartphony a tablety, podpora 60 typov kariet a e-sata
- pozor na moznost zapojenia do maticnej dosky musi mat 20 pinovy konektor (pre USB 3) Inak nutne dokupit redukciu.
Fantasticke riesenie pre tych ktory nechcu menit svoju starsiu Case (skrinu) a chcu maximalny komfort. USB 3 vpredu, nabijaci port ktory vyrazne skracuje dobu nabijania zariadeni, velka podpora pamatovych kariet. Skvele riesenie, netreba sa stale sklanat dole a dozadu pri zapojeni dalsich zariadeni, vsetko podstatne tam pripojim.
nemal som ziadnu citacku tak som si kupil. ide
dobre
- malý jednoduchý a bezchybný produkt
môžem odporučiť.
- dobrá cena
- trochu hrubá, ťažšie sa strká do slotu (canon 5D)
OK - zatiaľ funguje bez problemov, uvidíme pri mraze
Vyrobok je kvalitný zdobrou cenou
pracuje ako ma
- funguje
OK
Axagon CRE-X5
Pridané: 15. novembra 2013
(naposledy upravené 15. novembra 2013)
Zakúpený v Alza.sk
- Jednoduché s možnosť čítania 6 druhov pamäťových kariet.
jednoduchosť, spolahlivosť.
Zobrazujem 341 - 360 zo 437 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...22 Ďalšie »