Najnovšie recenzie zo sekcie Čítačky pamäťových kariet
funguje bezchybne
- konektory, ktoré nemajú iné čítačky.
- Výborný
- Malý a šikovný
Malý,šikovný,funkčný.
Funguje ale kartu treba zasúvať jemne,nie na doraz.
- USB 3.0
- Rýchle čítanie
- Čita: CF Type I-II; SD/SDHC UHS I-II/SDXC UHS I-II; microSD/microSDHC UHS-I/microSDXC UHS-I; Memory stick PRO/Duo/PRO Duo/Pro-HG Duo
- dlhý kabel
Odporúčam kúpiť túto čítačku.
- funguje :)
Ešte je skoro hodnotiť!
- Slape 100%
Nic
- pomerne rýchla čítačka
- číta a zapisuje na všetky relevantné karty
- Skladne
- Veľmi rýchly prenos dát (foto súborov) cez USB-3 do Compu z karty Sony Pro SDXC 128GB UHS-II .
- Robustné a odolné telo čítačky, vhodné aj na prenášanie vo vrecku.
- Pre niekoho môže byť robustnosť tela čítačky prekážkou, pretože po zasunutí do USB portu (hlavne v notebooku) môže šírka čítačky zabrániť použitiu vedľajšieho USB portu.
Kvôli rýchlosti prenosu dát a kovovej konštrukcii tela čítačky odporúčam.
s citackou som spokojny, podla vsetkeho ani nemam doma take rychle karty, ktore by dokazali vyuzit potencial tejto citacky, rychlosti R/W su teda minimalne 90/70 MiB/s
- Funguje OK
- Lacný plast, ale pri tejto cene je to úplne OK
- dobra
- maly a lacny
- Prevedenie bez kábla.
- Kovové telo.
- Dva sloty t.j. súbežné použitie dvoch kariet.
- Priame kopírovanie z jednej karty na druhú t.j. netreba kopírovať do počítača z jednej karty a potom z počítača do druhej karty.
- Dnes sa už používajú hlavne mikrokarty, stačí dať jednu mikrokartu cez adaptér a priamo kopírovať z karty na kartu.
- Vysokorýchlostné USB 3.0
- Tým, že je to bezkáblové, tak telo je široké a na notebookoch môže prekrývať susedný USB port (ak sú porty blízko seba).
Pri kopírovaní z karty na kartu som netestoval rýchlosť, ale predpokladám, že obmedzenie by mohlo byť dané iba samotnými rýchlosťami SD kariet.
- malé šikovné
- možnosť vypnúť ventilátor
- prevedenie
- ovládanie otáčok ventilátorov je mierne pokrivené, jedno ide ťažko, druhé ľahko
- vyššia cena (záleží od obchodu)
Zobrazujem 201 - 220 zo 437 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...22 Ďalšie »